Nadia Ayuni's
Girls Hang Out
02 September 2012 | Sunday, September 02, 2012 | 0 ♥ Sweet Candy
tersebutlah kisah 4 orang sekawan ke Jusco Tebrau City untuk meng-enjoykan diri

lumrah untuk wanita bersolek asal jumpe cermin , tak kurang juge Farahin anak pakcik Bahari ni
HAHA



Here we go !
dengan perut yg berkeroncongg tetap digagahkan jua pegi TGV cinema nk beli tiket wayangg,
tapi malangnye , crite yg kitorang nak available pukul 11.55 malam je
how sad :'( nak tanak tgok la citer lain
Diary of Wimpy Kid 3: Dog Day
citer die , bole laaa ~
3 Bintangg ! yeayyyy~ 
HAHA , lpas tu plan nak makan , 
tapi kakak aku kate nk ajak makan kt dataran oleh krane
dkat rumah takde mak n ayah aku ,
so , kitorang pun mulekanlah operasi shopping dengan perut yg lapar ,
dah nak bayar tuhh , bole plak cashier tu buat lek ,
eiii , name je laki , dah la lembut , lepas tu keje lembap gylaaa ~ !
macam nak shoot je kepale die , geram-ji neyy ,
#emo terlebih
then , oleh krane hari ni hari tanpe beg plastik dan kitorg tak bwn beg , kitorg beli la satu plastik yg beharge 20 sen , mak aihhh ~ die kasi beg plastik punye la besaq kann ,
2 kali ganda isi , eiii , makin la kitorg ni menyumpah seranah kann ~ ! =='
lepas tu kitorg pun membawe diri ke tempat akak aku dan abang aku menunggu kami-2 ni,
tapi lepak dlue kat bangku tu sebab tak tau nk buat ape ,

Selepas itu , kami pun berangkat ke surau dan pulang ke rumah seketika.
dalam beberape minit slepas kekandaku slesai menunaikn solat fardhu ,
kami pun berangkat ke Dataran Merdeka Johor Bahru.
Merdeka !
ehh , bukan lahh , tu kan da lepass =='
kami pekena steamboat ! haiihh ~
sedapp aihh ~ smpai order 2 kali sebab lapar gylaa ,
HAHAHA !
muke mangse kelaparan , XD
yang ni order yg first , bnyak bukann ?


Merdeka ! Merdeka ! Merdeka ! Merdeka ! Merdeka ! Merdeka ! Merdeka !

#selamat hari merdeka :)
















♥ Disclaimer ♥

  
 Nadia Ayuni. Penulis blog bebas mengikut kerajinan. Ada tangan taip, ada mata lihat, ada mulut cakap, ada adab mohon jaga :) Masih mencari identiti diri. Masih mencari cita cita sebenar. Masih mengejar cinta Illahi

♥ PLKN ♥


PLKN Kem Lagenda Gunung Ledang, Asahan, Jasin, Melaka. Siri 11/2014. #TeamCharlie

♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : Nadia Ayuni