Nadia Ayuni's
Froggyyyy~
16 September 2012 | Sunday, September 16, 2012 | 0 ♥ Sweet Candy

Dear froggy ,
If U can read this that's mean u've be a ghost ,
but don't kill me like the way I killed you cause it's supremely tragic.

maka tersbutlah kisah kelas 4 Intan meredah hujan malam-2 untuk berburu katak !
aku tak ikut pun. kenape ? sebab leka brbual dgn anak pakcik Bahari , tau-2 je smue org dah turun
HAHA , *alasan*
well, act aku memg tak boleh dengan katak neyy ,
kalau dah mati okeyy jea sebab mse nk bedah tu aku bedal je gune tgnn ,
takdenye nak gune forcep-2 segale ,
ade tu memangg la ade , first-2 , bajet geli ,
tapi last-2 bedal gune tangan lagi mudah , pantas dan mantap !
cehhh~
tapi sebelum membedah , ade lagi scene yang lagi tragic !
before nk masuk lab cikgu suruh beratur kat luar , sape yang turun malam tu bole masuk ,
then aku tau la ape yg die nak suruh buat 
arghh ! time tu memangg tangan dah sejuk pluss gigel ~!
sorg-2 kene pegang katak tu , kalau setakat pegang cuit-2 mcm tu je takpe ,
nie ckgu suruh angkatt , ohhh demm !
aku mcm nk lari jea time tu , tapi aku gagahkn jugakk ,
memang amik mase yangg sangaaaat panjang nk tnangkan diri ,
last-2 , kawan aku yg amikkan and ltak kat tgn aku , 
then aku tros campak katak tu dlm baldi , sori la katak !
at first , partner aku ialah farahin
tapi memandangkan die tu 2x5 je dngan aku ,
so , kawan-2 aku decide tukarkan aku dngan OCHI !
farahin pulak dgan fiet , hehehhe~
tpi pmbedahn tu kbanyakan aku yg buat , heee~
ochi jadi tukang pegang jea , and kitorg group first yg siap dgan perfectnya !
no blood , tip top !
then , second frog aku kasi ochi bedahh , pheewww ~
nak makan tgh hari lagi la sadis !
dah la makan sotongg , eeeeeuwww ~ 
memangg katak jea la dalam kepale otak tuu ,
erghhhh ~ tapi makan jugak laa , SIKIT 
nak muntah pun adee , yuckkksss !
tapi overall , the BEST  ever !


♥ Disclaimer ♥

  
 Nadia Ayuni. Penulis blog bebas mengikut kerajinan. Ada tangan taip, ada mata lihat, ada mulut cakap, ada adab mohon jaga :) Masih mencari identiti diri. Masih mencari cita cita sebenar. Masih mengejar cinta Illahi

♥ PLKN ♥


PLKN Kem Lagenda Gunung Ledang, Asahan, Jasin, Melaka. Siri 11/2014. #TeamCharlie

♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : Nadia Ayuni