Nadia Ayuni's
A night ride story
24 August 2012 | Friday, August 24, 2012 | 0 ♥ Sweet Candy

pada suatu malam yang dingin ~
act , baru tady aku klua hang dngan kakak and abang aku pegy angsana ,
mase otw balik ttbe tak ingat mcm mane boleh klua citer hantu ,
then abang aku punn start criter psl abg aku lagy satu jumpe 'org' ,
''tau tak citer pasal acap ?'' tanye beliau ,
then aku tnye la ape , then die ckp kejapp-2 ,
aku ingatkan die nak sambung criter kt rumah ke ape kann ,
''oohh nak criter kt rumah eah ?'' kate kakakku ,
''taklahh , nk tunjuk tempat die jumpe''
pehhhhh , mase tu aku mcm nak tekup je mulut die gune bantal headrest ,
mase da sampai tempat kejadian die punn start criterr
#tanakkcitekjadiannye
aku kat blakang pun dah jerit-2 , ''jangan citeerrrrrr !''
tpi die degil jugakk , haishhh , sampai rumah la aku ngendeng kt tengah-2
antare seat driver dgn co-driver ,
dahh la duk seat passenger blakang tu sorg-2 ,
memang sampai rumah la aku ta pandang blakang ,
dah la jalan tu memang nmpak scary and sunyi sepi 
*sigh*

♥ Disclaimer ♥

  
 Nadia Ayuni. Penulis blog bebas mengikut kerajinan. Ada tangan taip, ada mata lihat, ada mulut cakap, ada adab mohon jaga :) Masih mencari identiti diri. Masih mencari cita cita sebenar. Masih mengejar cinta Illahi

♥ PLKN ♥


PLKN Kem Lagenda Gunung Ledang, Asahan, Jasin, Melaka. Siri 11/2014. #TeamCharlie

♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : Nadia Ayuni