Nadia Ayuni's
Late Dinner
04 February 2012 | Saturday, February 04, 2012 | 0 ♥ Sweet Candy
wiiii  ~ dapatt balekk ruma lagyy ,
hehe , kelas geng chumil (4 Intan) dah cantekk ,
pink-2 belake , *pink ke tu ?
skirting pink , tikar getah pink , itu pink , ini pinkk , kelas gurgurl la katekann ,
takpe laa ~ lawa apee pink , jeles letteww !
ayat standard tahunn ni

A: eh , kau tak pakai kd eah ?
B: alah , takpe lah , bukannye ade llaki pon

HAHA , macamm tu lahh , oke , back to the real topic yg aku tulis kat atas tuhh , LATE DINNER ,
ngeee ~ tadi pukol 1.15 pagi aku telah bejaye menarek akak aku ke dapur utk teman aku makan
HAHA , kasihan die , dah la nk tido time tuhh , tak pasal-2 lepas tu
tak bole tido balekk , dan aku seperti biase memang tak boleh tido time-2 macam ni,
lagi-2 tadi balek-2 rume aku dah tido, pastuh bangon kejap then tido sampai kol 11 malam,
HAHA, mak aku ponn aku tak salam lagy nehh , *sorry mama*
org kate makan tenga-2 malam menggemukkan ,
aku selalu buatt , takde effect pon ? =='
huhh , dah laa , mahu meronggeng !

p/s: tadi Fitrah Syahirah menggedik dalam kete aku sebab ade abang aku , puh-lease~
huhh , #tangan ke dada mate ke atas


♥ Disclaimer ♥

  
 Nadia Ayuni. Penulis blog bebas mengikut kerajinan. Ada tangan taip, ada mata lihat, ada mulut cakap, ada adab mohon jaga :) Masih mencari identiti diri. Masih mencari cita cita sebenar. Masih mengejar cinta Illahi

♥ PLKN ♥


PLKN Kem Lagenda Gunung Ledang, Asahan, Jasin, Melaka. Siri 11/2014. #TeamCharlie

♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : Nadia Ayuni