Nadia Ayuni's
holla holiday ~
23 January 2012 | Monday, January 23, 2012 | 0 ♥ Sweet Candy

perkare yg paleng mnyeronokkn bagi setiap pelajar sekolah ialah cuti sekolah
#fact
ngee ~ dah berabuk dah blog aku niehh , fuhhhh ~ hahh , dah hilang dh habuknye ^^
sejak aku balek hari jumaat tuh lansong takde mood nak buat post baru ,
laa ni baru la datang seru , heee ~ sory blog ,
hari jumaat tu aku tak balek ruma terus , tpi stay kat pulai desaru beach resort
dekat jea dengan SAKTI ==' semue org pelik nape aku check in dekat situh , HAHA !
sebabnye , ayah aku ade kursus kat situ ! 
tpi tempat tuh memg best ! sebelom ni penah pegy jugak mase annual dinner ALFA dengan Legacy of Lenity , 
tapi takde la sampai tido kat situ , 
sabtu petang baru la betolak ke JB ,
sebelom tuh singgah kenduri kawen kawan ayah aku dekat dewan sri pulai ,
ayah aku kate yg kawen tuh org arab + pakistan ,
tapi bile aku masok dewan tuh aku mulai musykil ^^
ni org pakistan ke india ? ngeee ~
sebab dalam tuh smue majority muke india-muslim , 
lagu ponn lagu bollywood , hailaa , layan je la ~
korang nak tau tak , SAKTI tahon ni banyak sangat wat perubahan !
antarenye , dekat skola satu kelas satu jantina , 
dekat asrama , satu aras satu form ! adushh ~ da ta bole nk buli2 dh
tapi satu kelas satu jantina memg best ! nak buat ape ponn bole :)
kelas ponn tak kotor sangat , tapi bising teramatlah sangat !
SAKTI pon da dapat anugerah Sekolah Berprestasi Tinggi tau !
oleh sebab itu ,  peraturan sekolah DIKETATKAN !
bagi sape-2 yg langgar disiplin , kene buat KERJA SOSIAL SELAMA 5 JAM
huhh , susahh2 , ini smue sebab anugerah SBT !
tahun ni jugak aku start busy dengan macam2 aktiviti ,
aku join hoki dengan pancaragam !
oleh sebab tu , tiap2 hari aku kene riadah !
tpi kene gilir2 training hoki dengan band tuhh ,
aku tanak miss due-2 tuhh ! even hoki belom buat selection ,
tapi aku pegy hoki sebab minat , bukan hanye inginkan selection okehh ~
so , aku tak kesah dapat selection atau takk ^^
*even kene menghadap cikgu yg agak annoying , ngeee ~
sory cikgu ^^
and kalau ditakdirkan aku dapat selection hoki ,
bulan 2 aku pegy match hoki then bulan 3 , pegy competition wind ochestra ^^
suke-2 !

#training hoki drpd pukol 11 pagi sampai 5 petng mmbuatkan mak aku hampir tak kenal aku mase nak jemput aku hari jumaat tuh , BURN !

♥ Disclaimer ♥

  
 Nadia Ayuni. Penulis blog bebas mengikut kerajinan. Ada tangan taip, ada mata lihat, ada mulut cakap, ada adab mohon jaga :) Masih mencari identiti diri. Masih mencari cita cita sebenar. Masih mengejar cinta Illahi

♥ PLKN ♥


PLKN Kem Lagenda Gunung Ledang, Asahan, Jasin, Melaka. Siri 11/2014. #TeamCharlie

♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : Nadia Ayuni