Nadia Ayuni's
Childhood !
25 January 2012 | Wednesday, January 25, 2012 | 0 ♥ Sweet Candy
tady aku ber-blogwalking , ttbe nmpk pic neyhh , 
HAHA , teringat mase zaman kanak-2 riang dulu selalu buat bnde alah nie ,
main doktor2 dengan kawan-2 yg same-2 tak matangg ,
ehh , macam korang laher-2 teros matangg je kann ~
kalau budak sekarang takdenye nak maen macam ni kann ,
kecik-2 dah pandai gune ipad , macam anak sedare aku =='
bertuahnye mereke ~
dulu dekat tv ade criter kluangMAN , best gile kout citer tuhh ~ 
tapi sekarang da tak jumpe dah citer-2 macam ni and citer-2 laen macam
Usop Sontorian (aku tak ingt ejaan die mcm mne) , Anak-2 sidek ,
dulu aku tak penah miss beli komik citer anak-2 sidek nih , paleng best dalam tuh ade free cd
kartun anak-2 sidek , aku dengan abang aku la yg paleng suke citer nieh , heee ~


popeye the sailorman tott tott , HAHA , 
dngan popeye nie la mak aku nk suruh aku dengan abang aku makan sayur
nnti mak aku akan cakap ''kalau nk kuat macam Popeye kene makan sayur banyak-2 , tgok tuh kan Popeye makan sayur tuh terus jadi kuat'' and aku dengan abang akan makan sayur , HAHA , kanak-2 ~
bagi yg dibesarkn mase zaman-2 power rangers , 
jangan ckp dengan aku yg korg tak penah tgok criter Power Rangers ! 
dulu , aku dengan abang aku selalu berangan jadi power rangers ,
abang aku sentiase nk jadi yg warne merah sebab yg merah tu paleng kuat and
die selalu ckp ''adik jadi la yg warne pink tu , adik perempuan , abang lelaki''
HAHA , kanak-2 ~
biase la banyak berimaginasi kann ~
ohhh , I miss my childhood , 
nk buat ape ponn orang tak marahh :)






♥ Disclaimer ♥

  
 Nadia Ayuni. Penulis blog bebas mengikut kerajinan. Ada tangan taip, ada mata lihat, ada mulut cakap, ada adab mohon jaga :) Masih mencari identiti diri. Masih mencari cita cita sebenar. Masih mengejar cinta Illahi

♥ PLKN ♥


PLKN Kem Lagenda Gunung Ledang, Asahan, Jasin, Melaka. Siri 11/2014. #TeamCharlie

♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : Nadia Ayuni