Nadia Ayuni's
Holiday Tahun Ini
04 December 2011 | Sunday, December 04, 2011 | 2 ♥ Sweet Candy
tahun demi tahun , mesty ade yg berubah kann ?
mcm aku , cuty tahunn nie aku dh jady mcm ank tunggal , HAHA
smue busy dgn kerje maseng-2
parents aku konfem-2 lha kene keje even mak aku ckgu , igtt ckgu cuty kea time student die cuty ?
kakak sulong aku memg dh sah-2 lha takde kt ruma sbb die dah ade family sndiry ,
2nd, abg aku pulakk keje , slalunye die akn balekk mlm klu hari cuti takde maknenye nk lekat kt rumah =='
yg 3rd , keje dekat Shah Alam mnggu t'tentu jea lha die balekk
4th  , kakak aku , still study kt UTM n now die sgtt busy dgn psm (aku x taw ape tuh) die , mmandangkn tahun last die n akn proceed utk study master ,
5th , abg aku , study dkt ptptl Shah Alam , lagy la jarangg nk balekk =='
then , tggal la aku sorg-2 dkatt rumah smpai ke petg baru la jumpa mak ayh aku
klu tahun-2 sblumm nie , holiday family mesty ramaii , klu tak ramaii pon at least bkann aku sorg je yg ikot , tapi tahunn neyy aku sorg jea =='
*emotional siked mlm neyy*
mule-2 dh plan , yg pegy aku , kakaq aku n abg aku
tapy last-2 kene cancel sbb diorg ade bnde kene settle , tyme tuh aku da sdeyy ;(
mcm ank tunggal kann ? ddok ruma sorg-2 , holiday dgn parents je , takde adek bradek laenn
Langkawi ! Here we come ! 

♥ Disclaimer ♥

  
 Nadia Ayuni. Penulis blog bebas mengikut kerajinan. Ada tangan taip, ada mata lihat, ada mulut cakap, ada adab mohon jaga :) Masih mencari identiti diri. Masih mencari cita cita sebenar. Masih mengejar cinta Illahi

♥ PLKN ♥


PLKN Kem Lagenda Gunung Ledang, Asahan, Jasin, Melaka. Siri 11/2014. #TeamCharlie

♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : Nadia Ayuni