Nadia Ayuni's
chickenPOX menyeksakan !
07 December 2011 | Wednesday, December 07, 2011 | 0 ♥ Sweet Candy

heyy dear peeps !
chickenPOX ? ape tuh ? alaaa ~ yg mcm mee siput tuhh , HAHAHA !
chicken pox a.k.a demam cmpak sgt lah mnyeksakn jiwe dan rage akuh !
dari pagi smlm dh perasaan ade ssuatu yg tumbuh di bdanku , tapy aku tak tau ape bende tuh ,
jady aku ponn wat donno je , tibe time nk mandi aku dh mcm 
WHAT THE ----- is this ! pade ktike itu hatiku sgt yakin bhwe aku mnghidap demam cmpk
 *ayt kasi lebehh sikett*
tanpe mmberitahu mak aku yg m'ajak aku ke Johor Premium Outlet
*kini dibuka, satu2nye di Malaysia , menjual barangan berjenama dari luar negara* IKLAN
memg kpale senonengnoneng lahh jalann , dah la panas gile babi
*ta baek mencarot*
redha jea la ,  da smpai ruma baru btau , ngeee ~
then , gi klinik aku sgt mngharap yg doktor tuh perempuann ,
tapi malangnye doktor lelaki ! *tak hensem dan tue*
segann la weyhh ! dh lahh awl2 ni die tumbuh kt hidden places !
doktor tuh kate nnty lgy sehari due gy klinik UTM , 
bagy ank staff UTM mcm aku nehh gy klinik Norila , Poliklinik Penawar *bukn bndr penawar* kt Sri Pulai n Klinik UTM tuhh ta paya bayarr , *tayah bayar kea?* entahlahh , yg penteng kene bawak buku tuh *ade cop UTM* kasi kt nurse ,


~THE END~

♥ Disclaimer ♥

  
 Nadia Ayuni. Penulis blog bebas mengikut kerajinan. Ada tangan taip, ada mata lihat, ada mulut cakap, ada adab mohon jaga :) Masih mencari identiti diri. Masih mencari cita cita sebenar. Masih mengejar cinta Illahi

♥ PLKN ♥


PLKN Kem Lagenda Gunung Ledang, Asahan, Jasin, Melaka. Siri 11/2014. #TeamCharlie

♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : Nadia Ayuni