Nadia Ayuni's
PMR is knocking the door !
18 September 2011 | Sunday, September 18, 2011 | 0 ♥ Sweet Candy

tok ! tok ! tok !
is Ayuni there ?
it's the time for her to take her PMR !
HAHA ,, klu lha PMR ckp mcm tu ,, boleh mati terkejot kodd
hri ni 19 / 9 / 2011 ,, means , lagy2 minggu bhaii !
makk ! i always imagine if i can't get straight A's in my PMR ,,
surely , my mom will frustrated ! n i'll cry like a little kids ,, 
but , in the same time , i imagine tht i've got my slip n i succeed !
heaven ! everybody is happy !
next week is my mom graduation day ,, tpi aku ta boley balekk ,, bukn sbb mak aku tak kasii ,,
tpi aku tak brani ,, PMR sgt dekatt !
trust me ,, i won't touch any book if i'm at home ,,
my mom asked me to follow her enter the hall during the graduation day ,,
there are 3 tickets ,,
dgn rasa berat hati aku ckp
'' adik tak balik koutt ma ''
berslhnye aku ,, dose ke ? sorry ma ~
aku memg tersgt2 nk balek !
tapii ,, aku akn lebih berat hati nk tnjukkn slip result prikse aku
klu aku ta dpt straight A's ,,
hemm ~ 
so ,, jom study !
and then ,, bak kate cikgu
'' lpas pmr awk nk tertonggeng ke ape ke buat lah ''
yayy !


♥ Disclaimer ♥

  
 Nadia Ayuni. Penulis blog bebas mengikut kerajinan. Ada tangan taip, ada mata lihat, ada mulut cakap, ada adab mohon jaga :) Masih mencari identiti diri. Masih mencari cita cita sebenar. Masih mengejar cinta Illahi

♥ PLKN ♥


PLKN Kem Lagenda Gunung Ledang, Asahan, Jasin, Melaka. Siri 11/2014. #TeamCharlie

♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : Nadia Ayuni