Nadia Ayuni's
wonderful night
01 June 2011 | Wednesday, June 01, 2011 | 0 ♥ Sweet Candy
http://www.cute-smiley.com
huhh ,, dah hampey 2 hari brturut2 aku tolong mak aku wat tesis die + tande ketas moral budakk darjah 6 SKTU 1 ,, ape ? igtt mak aku mcm Hasto kea keje dok dlm pejabat n mara2 org jea ,, at least dye aja ann ,, act , year by year subj yg die aja maken snang ,, silap2 ta0n dpan jady mcm Hasto ,, tak ajar dahh ,, mara2 org n suro ckgu dok kat blakng ,, set ? ngeee ~ korg jgnla mara Hasto sbb die mara ckgu2 ,, sbb mak aq p0n wt gytu gakk ,, knape ? sbb die kene mara ngn org kementrian ,, paham ? jady ,, klau nk mara ,, mara la org kementerian ! *tiada niat utk m'backup Hasto*
pehhh ,, macamm ta berselirat plakk an pale otak btolkn content , grammar and sgale bagaii ,, pas ue follow mak aku ke sana dan ke sini pergi skola2 at skudai tuhh ,, fuuh ~ oh ye ! maseyh kpade ckgu Ainon ,, headmistress SKSBT10 bab die org ke 50 ckap aq smaken c0mell ,, wii ~
aheynye siap jgak lpas solat isya' tady ,, berkat solat hajat ^^
jady ,, aku , ma n sis aku ponn mnuju ke Rainbow , Tmn U utk mmbukukn tesis mak aku ,,
mase tu kedai tu da nk tutup ,, tpi nseb baek smpat lagy
lpas ue kitorg ponn nk bla n brcadng nk makan ,, blurr gyle tyme ue nk mkann kt mne ,,
pas ue ttbe nmpk ade gerai tepii jalan ,, aku sajea je ckp ngn mak aku nk makan kt situh ,, bab aq tau ,, mak aku tak bape suke mkan kt gerai ,, bkan sbab ape ,, cume die tak suke org smoking jea ,, tpy angin ape tah tyme ue die on jea ,, die plak yg ckap tringen nk makann kt ctuh ,, jady kakak aq pon mmbrhentikn pacuan 4 roda di bahu jalan ^^ ,, sperty yg dijngkekn para smoker2 sdang mmbakar ubat nyamuk di situh ,,
tapy mak aku wat ta tawu je kott ,, tga sedap mentekik ttbe dtang sorg mamat ,,
'' cikgu , igt saye lagi tak ? '' ,, huhh ,, ade gaye n rupe ! muke , ade la lam area 15 - 17 ta0n ,, ngaaa ~ kgatalan tserlah di situ ye ^^
dan sperty byase mak aku akn jawab '' eh awakk , dkat mane skarang ? '' tu la jwpan mak aku tyap kali jmpe ex-student die wlaup0nn die ta knal lns0ng ,, jady , klu korg pretend jady ex-student mak aku ponn die ta tawu ,, trust me ! lpas knyang kitorg ape lagy ,, bla !

p/s : teh ais di0rg kaww dan woww ! i like !

♥ Disclaimer ♥

  
 Nadia Ayuni. Penulis blog bebas mengikut kerajinan. Ada tangan taip, ada mata lihat, ada mulut cakap, ada adab mohon jaga :) Masih mencari identiti diri. Masih mencari cita cita sebenar. Masih mengejar cinta Illahi

♥ PLKN ♥


PLKN Kem Lagenda Gunung Ledang, Asahan, Jasin, Melaka. Siri 11/2014. #TeamCharlie

♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : Nadia Ayuni