Nadia Ayuni's
warghhh ,, bosannye !
30 May 2011 | Monday, May 30, 2011 | 2 ♥ Sweet Candy
http://www.cute-smiley.com

boleyy ssiape bgytau ape yg prlu aku buat bagy mnghilangkn rase bosann ?
slain mmbuat krje skolah yg dh mcam gnung everest !
ooh ya ! untuk pngetahuann anda2 semue ,, saye takk bawak homwekk satu p0nn !
knape ? sbabb mnggu lpass saye takk mnjejakkn kaki lans0ng ke sekolah ,,
kenape ? sekaty aq la !
ngeee ~ aku ann budakk sakitt ,, cmne nk gy sk0la HAHA
yea ,, aku tawuu , spnjang aku tadew at skola tu mcm2 jady kt klas tu kann ,, aku ponn sdeyh juge ma~
ape yg jady ? sebokk la kauu ! hehe
seriesly ,, i'm SO BORING ! pagy2 mcm byase la ,, bng0n2 jea lpas solt da tade mahlok kasar dah
mengenangkn pr0tt yg lapa dan diminta diisi ,, aku brjalan kaki ke warung brdektan untuk brsarapn
waaa ~ mcm ta bosann plak sarapn s0rg2 ,, tpy , peduly ape saye
tga aku khusyuk bersantap ttbe jmpe mam lame ! heyy , long time no see
jadyy kami p0n brsarapn brsame2 ,, da lame ta jumpe ,, ape lagyy ,, gosip la ann kejenye
chit chat chit chat ,, pr0tt ponn da knyang make pulanglh kami ke ruma maseng2
da smpy ruma ta tawu nk wtt pe ,, jady ,, capai macbook and on9 !
wuuu ~ ttbe aku rase rajenn nk masak lunchh ,, wii ~ igt aku ta rety masak ?
number 1 la beb ! mak aku kate ,, prempuan trbaik ialh yg pndai masak ,, nnty snang ble da kawenn
HAHA ,, aku masakk ape ? jeng3 ,,
nie namenye ayam masak merah ,, sedapp ?
konfem la sedap bhaii ! ttbe parents aku call ,,
diorg kate , diorg tak balek tgh hari ,, sdeyy gyle time ue ,, susa an dapat parents yg workaholic ,, tapy tape ,, aku mkann je sorg2 ,, lpas ue mak aku sur0 printkn tesis die pasal skola2 zon skudai
huhh ,, mcm takk brselirat pale otakk aku tgokk tesis die ,, ta paham , HAHA
jadyy skarang aku da tawu nk wt ape ,, daripde gtar pergi ke piano slpas itu violinn ,,
skarang ? BLURR ==''




♥ Disclaimer ♥

  
 Nadia Ayuni. Penulis blog bebas mengikut kerajinan. Ada tangan taip, ada mata lihat, ada mulut cakap, ada adab mohon jaga :) Masih mencari identiti diri. Masih mencari cita cita sebenar. Masih mengejar cinta Illahi

♥ PLKN ♥


PLKN Kem Lagenda Gunung Ledang, Asahan, Jasin, Melaka. Siri 11/2014. #TeamCharlie

♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : Nadia Ayuni