Nadia Ayuni's
Saie di rmah ~
01 March 2011 | Tuesday, March 01, 2011 | 0 ♥ Sweet Candy
everdearest readers ,,
ye,, ari ni hri slase and im home ,, wiii ~ act ,, mie sch jdi tuan rmah kriket ,, so ,, kami2 yg tdak trlibt boley la brmbus dri skolh itu ,, hmm ,, 
mcm brlaku spnjg kt skola kli nih ,, lw nk tules kt blog pon x larat ,, huhu ,,
okeihh ,, first ,, aku n sorg lgi (Henry) kne men kybord mse assembly ,, nynyi lgu ngaraku , johor , skola ,,
hmmm ,, Henry juz men lgu negaraku while aku johor n skola ,, adehh ~ mnggu prtame ? I've played it suck ,, 2nd week ,, Johor mcm tu jgak ,, tpi skola ,, salah setting ! so , yg dgr cme backup song je ,, bnyik kybord sayup2 kdgrn je ,, HAHAHA ! klua2 bckstge jea kne bebl ngn Sir Azman + Tchr Linda + Ckgu Aida of coz ,, Ckgu Aida bebel leyh thn la ,, tpi owl tuh ,,, hmmm ~ ley cair taik tlinge aku ,, HAHA ! NEXT ! mse nk msuk 2nk week tuh ,, aku ade train kyboard at blik band nearly evrydy la,, cmpur ngn bdak band ,, mmg ta saket jntong aku dok dlm tuh ,, pstu sume tnye ,, ''yun , kau band ke ?'' nta bpe rmi dh tnye aku pon x tw ,, yg pnteng ade sorg bdak form 1 ni yg konon-dh-grade 4 ptutnye kne men kt assmbly jgk ,, tpi bile ngadap kyboard ,, not pon die x tw ,, what the ~ Dek ,, aku pon grade 4 and dh 3 thun x maen piano ,, aku hafal not lgi okeihh ,, mse aku ajr die tuh ,, Allah je yg tau mcm mne aku nk kne sbr ajr die ,, aku rse grade 1 pon bdak ni x smpi ,, i think die bru spmy level 4 not grade ,, beware lah u ! dorm mne ek dak ue ? hmm ,, yg pnteng ars omega ~ last2 dak ni kne reject ngn aku n Henry ,, HAHA ! 
NEXT ! my lovely B.U.M jam patah ,, nie sume Rose Wizal pnye angkra ! what the ~ memg x trperi sdeynye bile tgok jam tu path ,, hmmm ~ memg dh tyme kout ,, dh 3 thun dh aku gne ,, x pnah tnggl pon ,, kcuali nk amik wudu' ,, prkare ini brlaku apbile sesi rbut mrbut ,, aku trik jam aku yg dkt Rose n die trik beg die yg kt aku ,, peh ! sdeyh thap gban la seyh ,, act ,, tu presnt UPSR aquh ,, skrg ni da ta pkai jam ,, sob3 ,, NEXT ! pde suatu mlm ,, mse tuh rmai blek ,, ade prjmpaan dorm ,, pstuh ade la sorg prmpuan ni kononnye nk tarik lower form Alfa 1 krane skap2 yg x brape elok kami ,, x kesah sgt pon ~ yg klakanye ,, last2 satu dorm yg tarik die ,, HAHA ! finally ,, ats bntuan mreke ,, dptlh aku mluahkn rse hati aku pde prbuatn die ! yucks ! i'm straight okeii !
before and after :P
hmmm ~ inilh yg trjadi ,, sob3 kn ,, Rose Wizal ! anda dimnte utk mngganti blek ini jam ,, !
http://www.cute-smiley.com

♥ Disclaimer ♥

  
 Nadia Ayuni. Penulis blog bebas mengikut kerajinan. Ada tangan taip, ada mata lihat, ada mulut cakap, ada adab mohon jaga :) Masih mencari identiti diri. Masih mencari cita cita sebenar. Masih mengejar cinta Illahi

♥ PLKN ♥


PLKN Kem Lagenda Gunung Ledang, Asahan, Jasin, Melaka. Siri 11/2014. #TeamCharlie

♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : Nadia Ayuni