Nadia Ayuni's
misteri ~
01 March 2011 | Tuesday, March 01, 2011 | 5 ♥ Sweet Candy
precaution : pde yg pnakout ,, jgn bce post ni memlm ,, hehehe

alkisah ,,
pde suatu ary ,, kak zura iaitu slh sorg snior yg rpat nan aku brtnye ,, '' Ayun cite r ape yg ayun nmpk'' ,, aku pon dgn mke blur mkin mem-blurkn muke ,, ''haa ? nmpk ape ni ?'' dgn mke yg 100% blur ,, '' Ayun boley nmpk bnde2 plek2 nie ke ?'' tnye kak zura lgi ''hah ! Nauzubillahiminzalik ,, dgr pnah r ,, klu nmpk ,, stkt ni blom lgy '' dgn wjah yg serius ,, ''emmm,, xpe lh '' lalu die mningglkn aku yg trpinge2 ,, prsoaln2 yg tmbul aku tolk tepy ,, mls nk pikey ,, and then ,, ade stu hri nie ,, sorg lgy snior ku nmenye kak Zarith die tnye ,, ''Ayun ke yg mse tu kne kjut ngn mkcik psl kripap ?'' ,, dgn otk yg loadng + lampi ''hah ? bile ?''
pstu kak zarith kate '' yg mse tu la ,, ni Ayuni kan ?'' dgn wjah yg hairan + serius ,, '' hah yela ,, knp ?''
aku maken la blur ,, ''emm ,, xpelh'' ,, aku mkin bngung ,, lampi ,, dan mken bengong ,, lalu aku mncritekn hal itu kpd slh sorg kwn ku , Puteri smase dlm prjlnn ke Bilik Band ,, die pon citer kt aku '' oooh ! smlm kak dorm aku ade cite ,, die kate mse tuh kak zarith dkt alfa 1 ,, die nmpk ade sorg mkcik brbaju putih kjut kau pstu bwk kau gi koridor ,, die bwk karipap,, pstu mse mkcik tu bla kak zarith pnggil kau ,, Ayun~,, tpi kau diam je ~ die ingtkn kau pikey kak zarith nmpk mkcik tu,, sbb tu kau diam '' mse tu sumpa aku mremang ,, ''hoh ! bio bena ! '' dgn muke yg trkjut '' btol la ,, bkn kau ke tu? '' tnye put dgn mke yg skar dtfsirkn ,, tbe2 aku trigt ,, aku pena mmpi ,, tpi x tw r sme ade ini realiti atau fntasi ,, aku pna mmpi kak Zarith pnggil nme aku ,, tpi aku x ckp pape mse die pnggel ,, aku igt mse tu kt koridor dpn dorm aku ,, memg x mremang ~ then ,, aku trigt ,, bru2 nie ,, aku ade hilg duet ,, 20 inggit ! ade kaitn ke ? aku cube utk men-deny-kn ,, aku pikey ade org amik ,, haish ~ bile aku citer kt kwn stu dorm aku iaitu Aliya n Nurin ,, diorg pon serm ,, siap suroh aku ltk yasin kt jenang pntu ,, HAHA ! aku lek2 diorg lak yg lbey ,, hmmm ~ tpi ,, aku hrap sgt ,, yg tu cume fantasi kak Zarith je ,, n xde kne mngene ngn aku ,, Aminn ~
sape yg tau citer ni ,, story kt akue ye ,, sbb aku x bpe nk detail la ngn citer nie ,,
TQ ,

♥ Disclaimer ♥

  
 Nadia Ayuni. Penulis blog bebas mengikut kerajinan. Ada tangan taip, ada mata lihat, ada mulut cakap, ada adab mohon jaga :) Masih mencari identiti diri. Masih mencari cita cita sebenar. Masih mengejar cinta Illahi

♥ PLKN ♥


PLKN Kem Lagenda Gunung Ledang, Asahan, Jasin, Melaka. Siri 11/2014. #TeamCharlie

♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : Nadia Ayuni