Nadia Ayuni's
it's come again !
11 March 2011 | Friday, March 11, 2011 | 0 ♥ Sweet Candy
Holiday won't be complete without English homeworks (ha!ha!ha!) lbey kurg bgitu lh yg Teacher Linda tules kt whiteboard semase aku sdang khusyuk mnjawab soaln science ,, aku mase tu dah ,, erkk ,, what the ~ takpe2 ,, 8A pnye psl aku sangg0p ,, HAHA ,, aku dpt word snang ''Chinese New Year'' yeah ! as easy as ABC lah ! ecceh ~ lpas tu dpt lgy hwk math ,, kne hntr mlm Ahad ,, erkkk ~ ye ckgu ,, saye tau 8A tgh pnggil saye tuh ,, saye paham ~ lalu aku trime dgn hati yg redha ,, tpy cuty mnggu ni x dpat bnyk sgt hwk ,, yippi !

NEXT !

tdy aku btolk balek uma kol 12.45 ,, smpy uma kol 5 ptg ,, huk ,, mcm dok jao sgt je ann ,, hehe ,, act , aku ik0t mak aku gy sk0la die ,, sbl0m tuh singga KFC ,, yeah ! aku memg sllu beli spare part dslr kt situ ! mengong ~ suda tntu aku nk beli pralatn utk mnghntikn radio rosk yg mule kdengrn ,, order pnye order ,, 1min , 2min ,3min , wallaweyh ,, what the ~ lembab gyle siput babi ! aku nk je bla tyme tuh ,, tpy mngenangkn pr0t yg prlu diisii ,, aku lek2 je dlu ,, mknn dh siap byr tr0s shoot gy SKTU1 ,, solat ,, then trus sho0t mkann ! Aummm ,, nseb baek sdap ,, klu x ,, rstorn tuh yg aku jdikn KFC ,, lalu mulelh si ibu mmbuat krja mnanda tgn sume kejadah yg ade kt ats meja die tuh ,, tpi die wt kt lua ,, oley krane bosn yg mlmpau ,, aku wt hwk ,,, wiii ~ rajennye aku ! maka dduklh aku dlm blik tu mngambil alih tmpt mom aku jdy guru besar ,, hahaha ! saye ddh jdy ckgu okeii ,, THE END ,, tp0k tgn ,, yeah ! *sawan je*

♥ Disclaimer ♥

  
 Nadia Ayuni. Penulis blog bebas mengikut kerajinan. Ada tangan taip, ada mata lihat, ada mulut cakap, ada adab mohon jaga :) Masih mencari identiti diri. Masih mencari cita cita sebenar. Masih mengejar cinta Illahi

♥ PLKN ♥


PLKN Kem Lagenda Gunung Ledang, Asahan, Jasin, Melaka. Siri 11/2014. #TeamCharlie

♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : Nadia Ayuni