Nadia Ayuni's
About me ?
01 February 2011 | Tuesday, February 01, 2011 | 0 ♥ Sweet Candy
Sje je nk tlis entry ni ,, bkn utk bermegah ,, tpi hnye utk brkongsi ~
first of all ,, mie name Nadia Ayuni ,, just call me Ayun fr short ,, klu korg tgk aku ,, mngkin korg kate aku ganas
okay ,, nvermind ,, don't judge a book by it's cover okaii ,, aku sprti prmpuan2 lain ,, novel + cooking + romance film + tears and whatsoever are my world ,, currently school at SM Sains Kota Tinggi ,, a school that hve changed me a lot ! bfore that , I school at SMK Kangkar Pulai , JB . skolh hrian biase je ,, sprti yg korg tau ,, skolh hrian biase mstilh full of social world kn ,, bgitu juge dgn skolh ini ,, sosial di mne2 ,, aku pon mngaku ,, aku hmpir hnyut mse aku skolh kt situ ,, wlaupon aku dpat klas first ,, tpi ,, we are human ,, nobody perfect ,, rite ? shinggelh pade suatu hri ade posmen hntr satu surt yg trtulis pade cover URUSAN SERI PADUKA BAGINDA ,, yay ! it's for me ,, then ,, I opened it up ,, 'Tawaran Kemasukan Pelajar Tingkatan 1 sesi 2009 ' ,, sape x excited an dpt twrn msuk SBP ,, bile sume tnye ,, aku layan ,, angguk kpale je la ~ bile dh msuk skola tu je aku rse cm mnysal ,, there are no cellphone , tv , on9 , enjoy , entertainment, etc,, tyap2 ari call mak aku (smbel nanges) hahaha ,, mse form 1 hmpir tiap mnggu jgak la parents atau adek bradek aku dtg ,, hahaha,, tpi mse aku naek form 2 ,, aku dh x homesick sgt ~ dh x kesa dh psal blek brmlm nie ,, then ,, one day ,, when I on9 my fb ,, I chat with my several old friends ,, when I see their pictures ,, I started to Istighfar ,, Astaghfirullah ,, Thank Allah ,, You saved me from this happening to me ,, on that moment ,, I realized ,, I've made my best decision when I'm in form 1 ,, if not ,, I might be just the same like my friends ,, then ,, I compared myself when i'm in SMK with SMS ,, Alhamdulillah ~ I've change a lot ,, aku cube utk tidk mningglkn solat ,, wlaupon kdang2 aku tews dgn bsikn syaitan ,, but ,, nobody perfect ,, kan ? bgitulh srba sdikit kish ku ,, kpade kakak2 ,, kwn2 ,, adik2 yg prnh trase hti ,, saket hati ,, bnci or whtever dgn diri ku ,, Forgive my mistakes keyh ,, Or ,, just meet me face to face ,, kite slowtalk ! trutamenye anda yg itu ! saye tak brani nk jumpe anda ,, tpi saye tak kesah klu anda nk jumpe saye ~ anda terase ? jumpe lah saye ,, thun ni saye nk PMR ,, anda ? SPM kan ? skrg ni slain PMR ,, mlm brmaaf-maafn nightmare saye,,

♥ Disclaimer ♥

  
 Nadia Ayuni. Penulis blog bebas mengikut kerajinan. Ada tangan taip, ada mata lihat, ada mulut cakap, ada adab mohon jaga :) Masih mencari identiti diri. Masih mencari cita cita sebenar. Masih mengejar cinta Illahi

♥ PLKN ♥


PLKN Kem Lagenda Gunung Ledang, Asahan, Jasin, Melaka. Siri 11/2014. #TeamCharlie

♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : Nadia Ayuni