Nadia Ayuni's
Mama ,, adek dh Form 3 !
01 January 2011 | Saturday, January 01, 2011 | 0 ♥ Sweet Candy
new year ? so what ? what the hell i'm goin to do ? nice qustion ,, I still with my routine ,, with my lappy , tv , phone , fb , piano and whtsoever ,, huh ,, wait a sec ,, new year ? that's mean ,, errkk ,, I'm form 3 now !
wuhuu ~ PMR will be coming so0n la ,, bile aku tg0k gmbr form 3 (2009) amek rsult pmr ,, ade yg nanges ,, ade yg senyum ,, err ~ ttbe aku meremang ,, ''Ma ,, adek boley ke buat ni ?'' '' mcm mne klu adek x dpt 8A's ? nnti Mama sdeyh tak ? Mama nanges tak ? Mama mrah adek tak ? atau Mama fkir adek saje je nk wt Mama sdeyh ?'' urghh ,, aku ttbe rase mcm nk nanges bile fikir ni sume ,, and I'm holding my tears from drop on earth rite now ,, I don't want my Mama cry bcause of my mistakes ,, but ,, I wanna see the tears and cheers of happiness from my fmily ,, esp Mama,,  
'' ma ,, if I can't get straight A's for PMR ,, please don't get mad or cry ,, and ,, please frgive my idiot mistakes ,, can u Ma ? '' and finally my tears drop on my lappy ,, saye sgt sensitif ktike ini ,, sungguh ~ ahh ,, shit ! i'm crying..and i can't stop it

Dear Mama ,, if u read my blog ,, I want u to know that I love u very much till the end of my breathe ,, adek mnta maaf utk sume ksalahn yg wt Mama sdeyh dn marah ,, I don't mean to hurt u at all ,, halalkn setiap titisn susu dan mkn minum adek dri saat adek bru lhir di dunie ni smpi hmbusan nafas yg trakhir ,, thank u for all ur advises , tears n loves ,, 
http://www.cute-smiley.com

ini cinta hati saye !
don't take her away from me ,, please ~
Ma ,, kwn adek kate adek tipu bile adek btau diorg yg umo Mama saye 53 thun ,, :)

♥ Disclaimer ♥

  
 Nadia Ayuni. Penulis blog bebas mengikut kerajinan. Ada tangan taip, ada mata lihat, ada mulut cakap, ada adab mohon jaga :) Masih mencari identiti diri. Masih mencari cita cita sebenar. Masih mengejar cinta Illahi

♥ PLKN ♥


PLKN Kem Lagenda Gunung Ledang, Asahan, Jasin, Melaka. Siri 11/2014. #TeamCharlie

♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : Nadia Ayuni